Workshops

Beste keramiekliefhebbers,

Om de workshops op een corona-veilige manier te laten verlopen hebben we de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Om de veiligheid van alle deelnemers en onze lesgevers te garanderen, is het belangrijk dat iedereen deze respecteert.

- Respecteer in alle omstandigheden de veiligheidsafstand van 1,5 meter.

- Begeef je na aankomst naar de jouw toegewezen plaats en wacht daar op de aanvang van de workshop. Dit om kruising met andere deelnemers van de workshop en klanten   van de winkel te beperken.

- Het dragen van een mondmasker dat neus en mond bedekt is verplicht tijdens de workshop. Vergeet dus zeker niet je eigen mondmasker mee te brengen.

- Voor iedere deelnemer is er een setje ontsmet materiaal zoals penselen, bakje voor water, sponsje … voorzien. Materialen worden niet uitgewisseld met andere deelnemers van de workshop.

-Winkelen voor, tijdens en na de workshop gebeurt volgens de huidige regels die voor iedereen van toepassing zijn: je draagt dus een mondmasker, neemt een kar, voert de nodige ontsmettingen uit en neemt plaats in de reguliere wachtrij. Om praktische redenen vragen we graag om indien mogelijk, het winkelen zoveel mogelijk gescheiden te houden van deelname aan de workshop. Een volledige klas deelnemers gelijktijdig in de winkel toelaten is in corona-tijd helaas niet meer mogelijk.

- Blijf thuis wanneer je verkouden bent of corona gerelateerde symptomen vertoont.

Wij danken je voor je begrip
Het KCL-team

Agenda

Duo-workshop Dolle kevers VOLZET
20180203 kleurrijke kevers foto4

> meer info

 

Workshop Gietporselein anders VOLZET

Gietporselein anders foto
> meer info

 

Paddenstoelen

2 oktober 2020 paddenstoel 02
> meer info

 

Schitterende lichtjes VOLZET

schitterende lichtjes foto2
> meer info

 

Initiatie Pottendraaien VOLZET

initiatie pottendraaien foto
> meer info

 

Initiatie Pottendraaien VOLZET

initiatie pottendraaien foto
> meer info

 

Initiatie Pottendraaien VOLZET

initiatie pottendraaien foto
> meer info