Boetseren beginners najaar 2020 woensdagnamiddag

Beste keramiekliefhebbers,

Om de lessen op een corona-veilige manier te laten verlopen hebben we de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Om de veiligheid van alle deelnemers en onze lesgevers te garanderen, is het belangrijk dat iedereen deze respecteert.

- Respecteer in alle omstandigheden de veiligheidsafstand van 1,5 meter.

- Begeef je na aankomst naar jouw plaats en wacht daar op de aanvang van de les. Dit om kruising met andere cursisten en klanten van de winkel te beperken.

- Het dragen van een mondmasker ddat neus en mond bedekt is verplicht tijdens de les. Vergeet dus zeker niet je eigen mondmasker mee te brengen.

- Winkelen voor, tijdens en na de les gebeurt volgens de huidige regels die voor iedereen van toepassing zijn: je draagt dus een mondmasker, neemt een kar, voert de nodige ontsmettingen uit en neemt plaats in de reguliere wachtrij. Om praktische redenen vragen we graag om indien mogelijk, het winkelen zoveel mogelijk gescheiden te houden van deelname aan de cursus. Een volledige klas cursisten gelijktijdig in de winkel toelaten is in corona-tijd helaas niet meer mogelijk.

- Blijf thuis wanneer je verkouden bent of corona gerelateerde symptomen vertoont.

Wij danken je voor je begrip
Het KCL-team

20200707 boetseren basis woe av

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.
Bekijk hier onze inschrijvingsvoorwaarden